Over ons

Wij zijn Boy en Denise Schellekens, een jong ondernemersstel uit Vught. Broer en zus, beste vrienden, volledig op elkaar ingespeeld. Beiden bourgondische genieters en liefhebbers van heerlijk eten en drinken. Dit willen we ook overbrengen op onze gasten bij Hemels!

Door de verschillende achtergronden in opleiding en werkervaring sluiten de kwaliteiten van deze ondernemers perfect op elkaar aan om aan het roer te staan van Hemels.

Denise heeft na haar opleiding Horeca en Ondernemen zowel nationaal als internationaal ervaring opgedaan in de gastvrijheidsbranche. Denise is naast gastvrouw ook volledig thuis in de keuken en bereidt hier de lekkerste gerechten.

Boy heeft zijn opleiding in marketing en entertainment afgerond. Daarnaast is hij werkzaam geweest in de Bossche horeca en de marketingwereld. De liefde voor horeca is hem altijd gebleven.

Ons concept

Bourgondisch genieten in een huiselijke sfeer. Hemels biedt voor ieder moment van de dag een passend aanbod. Het aanbod in koffie en thee, gebak, lunch, borrel en diner is met zorg samengesteld. Dit met lokaal, vers en kwaliteit als belangrijkste kernwaarden.

Onze koffie en thee is afkomstig van Blanche Dael, een familiebedrijf in Maastricht. Deze koffiebranderij en theepakkerij bestaat al sinds 1878. Lekker voor bij de koffie zijn het gebak en hartigheden van Patisserie De Rouw, welke iedere dag vers binnen komen.

Brabantse gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. De uitgebreide borrelkaart biedt keuze tussen warme en koude lekkernijen. Een combinatie van smakelijke hapjes vindt op onze borrelkaart, begeleidt door een ruim assortiment aan dranken. Denk aan wijnen en bieren, maar ook gin-tonics, likeuren en aperitieven, alles is in huis! De wijnkaart is met zorg samengesteld met medewerking van De Vughtse Wijnkoperij. Hierop vindt u een mooie selectie aan wijnen zowel per glas als per fles. Ook voor een (speciaal)biertje kunt u bij Hemels prima terecht. Op tap wordt als huisbier Brand geschonken. Daarnaast hebben we 3 wisseltaps met telkens weer verrassende speciale bieren en een ruim assortiment aan bieren die per fles geschonken worden.

De lunch- en borrelkaart biedt een diversiteit aan gerechten. Hier vindt u zowel gerechten met vlees en vis, als vegetarisch. Door regelmatig van kaart te wisselen, spelen we telkens in op de seizoenen.